Ja juz jakis czas temu widzialam w kuchni tv co potrafisz zdzialac,pomysly masz rewelacyjne,a o sposobie podania to juz nie wspomne...no i przy okazji rowniez gratuluje!!:)
Pierwszy raz jestem na tym blogu. I nie zgadza się ze Sławomirem że danie jest fuj bo wyszło (co prawda z cukinią) bardzo, bardzo fajnie. Smakowało mojemu Panu, który jest dość wybredny jeśli chodzi o nowości.
Tutaj jest moja wersja, podałam że jest z miesięcznika kuchnia, mam nadzieję, że ok taki przypis:)
Moi Drodzy, dziękuję Wam za wszystkie komentarze. Jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ wiem, że choc garstka z Was jest zainteresowana tym co robię. Szczególną radośc sprawiła mi Atria C., która zdecydowała się sięgnąc po mój przepis. Weekendwkuchni trochę ostatnio podróżował, więc relacje i inspiracje z podróży lada dzień. Jeszcze raz Wam dziękuję, pozdrawiam i zapraszam do dalszego śledzenia losów mojego bloga :). PS. Widziałem, że podczas mojej nieobecnosci Wszyscy dzielnie pracowali, czego efektem są Wasze wspaniałe blogi!
Witam, chciałam zapytać, czy otrztmałeś za to jakieś wynagrodzenie finansowe, gdyż dostałam ostatnio propozycję takiej publikacji i nie wiem czy mam prawo się o cokolwiek upominać. Proszę o odpowiedź na maila: charlotte1@onet.eu
Tomek, gratulacje!!! Super przepisy. Pozdrawiam serdecznie.
OdpowiedzUsuńDziękuję Beatko!!!
OdpowiedzUsuńGratulacje! Fajne aranzacje i przepisy:)
OdpowiedzUsuńGratuluje. Podpisuje się obiema ręcami pod tym co powiedział arek.
OdpowiedzUsuńpozdro
Ja juz jakis czas temu widzialam w kuchni tv co potrafisz zdzialac,pomysly masz rewelacyjne,a o sposobie podania to juz nie wspomne...no i przy okazji rowniez gratuluje!!:)
OdpowiedzUsuńZa dużo sztuki za mało smaku. Oscypek z kabaczkiem, fuj :(
OdpowiedzUsuńPierwszy raz jestem na tym blogu. I nie zgadza się ze Sławomirem że danie jest fuj bo wyszło (co prawda z cukinią) bardzo, bardzo fajnie. Smakowało mojemu Panu, który jest dość wybredny jeśli chodzi o nowości.
OdpowiedzUsuńTutaj jest moja wersja, podałam że jest z miesięcznika kuchnia, mam nadzieję, że ok taki przypis:)
http://ziolowyzakatek.blogspot.com/2010/10/zapiekanka-z-cukinia-oscypkiem-miodem-i.html
Moi Drodzy, dziękuję Wam za wszystkie komentarze. Jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ wiem, że choc garstka z Was jest zainteresowana tym co robię.
OdpowiedzUsuńSzczególną radośc sprawiła mi Atria C., która zdecydowała się sięgnąc po mój przepis.
Weekendwkuchni trochę ostatnio podróżował, więc relacje i inspiracje z podróży lada dzień.
Jeszcze raz Wam dziękuję, pozdrawiam i zapraszam do dalszego śledzenia losów mojego bloga :).
PS. Widziałem, że podczas mojej nieobecnosci Wszyscy dzielnie pracowali, czego efektem są Wasze wspaniałe blogi!
Gdzie sie taki fajny blog przyczail? ;) Dopiero dzis tu trafilam, witam sie wiec i mam nadzieje czesciej zagladac. Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńWitam, chciałam zapytać, czy otrztmałeś za to jakieś wynagrodzenie finansowe, gdyż dostałam ostatnio propozycję takiej publikacji i nie wiem czy mam prawo się o cokolwiek upominać. Proszę o odpowiedź na maila: charlotte1@onet.eu
OdpowiedzUsuńGratuluje! Nie wiedzialam ze Ty to TY ;))
OdpowiedzUsuńJa mialam przyjemnosc zaprazentowac moje dyniowe przepisy w zeszlorocznym listopadowym wydaniu Kuchni, bardzo milo to wspominam.
Pozdrawiam serdecznie!
I podpisuje sie pod Karolina ;)
No ja to mam opóźniony zapłon. Nie miałam pojęcia o tym, że gościłeś w Kuchni. A kupuję ją comiesięcznie. Gratuluje i oby tak dalej.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Ania