30 września 2010

ZAPRASZAM DO LEKTURY MIESIĘCZNIKA KUCHNIA


12 komentarzy:

  1. Tomek, gratulacje!!! Super przepisy. Pozdrawiam serdecznie.

    OdpowiedzUsuń
  2. Gratulacje! Fajne aranzacje i przepisy:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Gratuluje. Podpisuje się obiema ręcami pod tym co powiedział arek.
    pozdro

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja juz jakis czas temu widzialam w kuchni tv co potrafisz zdzialac,pomysly masz rewelacyjne,a o sposobie podania to juz nie wspomne...no i przy okazji rowniez gratuluje!!:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Za dużo sztuki za mało smaku. Oscypek z kabaczkiem, fuj :(

    OdpowiedzUsuń
  6. Pierwszy raz jestem na tym blogu. I nie zgadza się ze Sławomirem że danie jest fuj bo wyszło (co prawda z cukinią) bardzo, bardzo fajnie. Smakowało mojemu Panu, który jest dość wybredny jeśli chodzi o nowości.

    Tutaj jest moja wersja, podałam że jest z miesięcznika kuchnia, mam nadzieję, że ok taki przypis:)

    http://ziolowyzakatek.blogspot.com/2010/10/zapiekanka-z-cukinia-oscypkiem-miodem-i.html

    OdpowiedzUsuń
  7. Moi Drodzy, dziękuję Wam za wszystkie komentarze. Jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ wiem, że choc garstka z Was jest zainteresowana tym co robię.
    Szczególną radośc sprawiła mi Atria C., która zdecydowała się sięgnąc po mój przepis.
    Weekendwkuchni trochę ostatnio podróżował, więc relacje i inspiracje z podróży lada dzień.
    Jeszcze raz Wam dziękuję, pozdrawiam i zapraszam do dalszego śledzenia losów mojego bloga :).
    PS. Widziałem, że podczas mojej nieobecnosci Wszyscy dzielnie pracowali, czego efektem są Wasze wspaniałe blogi!

    OdpowiedzUsuń
  8. Gdzie sie taki fajny blog przyczail? ;) Dopiero dzis tu trafilam, witam sie wiec i mam nadzieje czesciej zagladac. Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  9. Witam, chciałam zapytać, czy otrztmałeś za to jakieś wynagrodzenie finansowe, gdyż dostałam ostatnio propozycję takiej publikacji i nie wiem czy mam prawo się o cokolwiek upominać. Proszę o odpowiedź na maila: charlotte1@onet.eu

    OdpowiedzUsuń
  10. Gratuluje! Nie wiedzialam ze Ty to TY ;))

    Ja mialam przyjemnosc zaprazentowac moje dyniowe przepisy w zeszlorocznym listopadowym wydaniu Kuchni, bardzo milo to wspominam.

    Pozdrawiam serdecznie!

    I podpisuje sie pod Karolina ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. No ja to mam opóźniony zapłon. Nie miałam pojęcia o tym, że gościłeś w Kuchni. A kupuję ją comiesięcznie. Gratuluje i oby tak dalej.
    Pozdrawiam
    Ania

    OdpowiedzUsuń