10 sierpnia 2010

GO Rustic!



Yellow Bell Peppers and Rustic Sausage Stew

Ingredients:
300g Rustic Sausage
4 Yellow Bell Peppers
1 cup Young Beans
2 onions
½ cup White wine
2 tbsp Mustard
Allspice
5 Bay Leafs
1 Garlic clove
Olive oil
1 cup water
Salt
Black pepper

Dice bell peppers, chop garlic and slice onions. Stir fry them together on olive oil. Pour into white wine and let it simmer until vegetables soften.
In the meantime slice sausages and fry them on a pan. When they become golden add them to bell peppers and onion.
Now add mustard, allspice and bay leafs.
Pour into a cup of water
Stew for about 30 min.
Add young beans and cook for another 20 min.
The dish is ready. It is extremely simple, really tasty and very seasonal.
Bon appétit!



Duszona Biała Papryka ze Swojską Kiełbasą

Składniki:
300g Swojskiej Kiełbasy
4 Papryki Białe
1 szklanka Młodej Fasoli
2 Cebule cukrowe
½ szklanki Białego wina
2 łyżki Musztardy
Ziele angielskie
5 Liści laurowych
1 Ząbek czosnku
Oliwa z oliwek
1 szklanka wody
Sól
Pieprz czarny

Pokrój w kostkę papryk, posiekaj czosnek, a cebulę pokrój w plasterki. Smaż na oliwie przez chwilę. zmiekną. Wlej wino, chwilę odparuj i duś pod przykryciem dopóki ważywa nie będą miękkie.
W międzyczasie pokrój kiełbasę i podsmaż na oliwie, aż się zezłoci.
Przełóż do warzyw i dodaj ziele angielskie, liście laurowe, musztardę.
Dolej szklankę wody i duś pod przykryciem przez ok. 30 min.
Teraz dodaj fasolę i duś przez kolejne 20min.
Potrawa jest gotowa. Jest bardzo prosta, smaczna i przygotowana przy użyciu wszystkich sezonowych warzyw.
Smacznego!